Ponudba sadik paprike

Paprika babura BIANCA F1- Babura, mesnati plodovi od 150 do 200g. Rastlina je bolj čvrste in nižje rasti, primerna za rastlinjake in za na prosto.

Feferoni MILDER SPIRAL- Zelo rodni feferoni dolžine do 25cm, ne pekoči, primerni za svežo uporabo ali za vlaganje. Za vzgojo v rastlinjakih ali na prostem.

Koničasta paprika KAPTUR F1- Primerna za pečenje in ajvar. Teža do 300g. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Paprika babura MONTE F1- Svetlo zelena babura z zelo velikimi plodovi od 200 do 300g ali več, z debelo steno. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Rdeča babura OVATION F1- Temno zelena babura, ki v zrelosti preide v rdečo. Teže do 200g. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Paprika babura ORENY F1- Zelo rodna babura do 180g, ki v zrelosti iz zelene preide v oranžno. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Paprika babura VEDRANA F1- Zelo zgoden hibrid babure. Plodovi imajo debelo steno in težo nad 200g. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Paprika babura NIKITA F1- Paprika primerna za vzgojo na prostem. Plodovi so z debelo steno od 180 do 210g.

Polpekoči feferoni DARAS F1- Veliki polpekoči feferoni z debelo steno. Primerni za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Feferoni veliki SEMAROH- Zelo rodni sladki feferoni, z debelo steno. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Paprika velika rdeča ATOL- Zelo velika paprika 10×16 cm, ki v zrelosti iz zelene preide v rdečo. Primerna za vzgojo v rastlinjaku ali na prostem.

Mini paprika HAMIK- Zelo rodna mini paprika, ki kmalu doseže zrelost in oranžno obarvanost. Na vrtu je obstojna do prve slane.

Nazaj na vrh ↑