Ponudba sadik paradižnika

Paradižnik ARLETTA F1- Zelo zgoden paradižnik. Plodovi so okrogli 150-160 g in odporni na pokanje. Zelo bujne rasti, primeren za sajenje na prosto in v rastlinjake.

Paradižnik pelat GIULIETTA F1- Zgoden paradižnik pelat, z okusnimi in izenačenimi plodovi. Velikosti od  100g do 140g.

Paradižnik češnjevec STAR GOLD F1- Zelo roden češnjev paradižnik. Plodovi  rastejo v grozdih, teže 15 do 25g. Zgoden,  primeren za rastlinjake ali na prosto.

Paradižnik MATISSIMO F1- Zgoden, okrogel. Je bujne rasti in plodovi teže do 300g. Primeren za sajenje na prosto in v rastlinjake

Paradižnik češnjevec PAKI F1- Zelo roden češnjev paradižnik, ki raste v grozdih, od 15 do 25g.

Paradižnik PHANTASIA F1- Zelo roden paradižnik, toleranten na krompirjevo plesen in pepelovko. Plodovi so v grozdih, od 100 do 140g.

Paradižnik volovsko srce GOURMANDIA F1- Zelo okusen paradižnik, mesnati plodovi. Plodovi teže do 250 g. Primeren za sajenje na prosto in v rastlinjake

Paradižnik češnjevec VALIDO F1- Veliko majhnih podolgovatih plodov oblike dateljna, teže 25g.

Paradižnik ROMA tip PAIPAI F1- Roma tip paradižnika, zelo roden in odporen na bolezni, 6 do 8 sadežev na etažo, velikosti do 180g.

Paradižnik češnjevec PHILOVITA F1- Okusen češnjev paradižnik, toleranten na krompirjevo plesen in pepelovko. Plodovi so v grozdih, 15 do 20g.

Paradižnik CORVINUS F1- Nižje rasti, primeren za manjše rastlinjake. Plodovi do 200 g. Primeren za vzgojo na prostem in v rastlinjaku.

Paradižnik NOVOSADSKI JABUČAR- Okusna, srednje zgodnja sorta. Ploščato okrogli plodovi, teže 250-300 g. Zelo mesnati in sočni plodovi.

Paradižnik BUFFALOSUN F1- Zelo aromatičen, mesnat paradižnik rumeno oranžne barve. Plodovi teže do 350 g ali več.

Paradižnik BUFFALOSTEAK F1- Zelo aromatičen, mesnat paradižnik. Plodovi teže do 350 g ali več.

Paradižnik BLACK CHERRY F1- Češnjev paradižnik temne barve. Zelo okusen in roden. Plodovi teže do 30 g. Primeren za vzgojo na prostem in v rastlinjaku.

Paradižnik BRASIL RED F1- Viseč paradižnik, zelo okusen in aromatičen. Primeren za lončnice, obešanke in gredice. Rezanje ni potrebno.

Nazaj na vrh ↑